Субота, 20.04.2024, 06:00
Вітаю Вас Гість | RSS
Рожнятівщина футбольна (+РРФФ)
Меню сайту
Категорії розділу
Сезон 2015 [3]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 123
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2016 » Лютий » 28 » Брошнів "Меблевик" чемпіон Рожнятівського району по міні футболу сезону 2015/2016.
    21:17
    Брошнів "Меблевик" чемпіон Рожнятівського району по міні футболу сезону 2015/2016.

     Сьогодні відбулася фінальне дійство по міні футболу на теренах Рожнятівщини, команди продемонстрували красиву гру та велику кількість забитих голів, що досить симпатизувало всім любителям футболу. Слід відмітити добру роботу досвідченої бригади арбітрів  Рибчака В., Зорія І., Возняка І. та  Ковальчука Л., які холоднокровно та професійно розсудили всі суперечливі моменти на футбольному майданчику. 

     

       Також хочеться відзначити що була велика кількість вболівальників, ну і важливих персон футболу в нашому районі таких як Бігун Роман, Марян Мельник, Віктор Цюпа, Люльчак Роман, Тарас Роман  і звичайно голова РРФФ Шикеринць Іван Борисович, який у свою чергу нагородив команди призери памятними кубками та медалями. 
     

    Півфінал

    Брошнiв(Мебл.)- Перегiнське(Юн.) -6:1

    (Курташ Роман 1, Дорош Артур 1, Дранчук Роман 3, Барановский Олег 1, - Галата Віталій 1.)

     Перший півфінальний матч відбувався за повної переваги Брошніва, яка численними атаками та пресингом тиснула на своїх суперників про що говорить і сам рахунок, тільки поодинокі контр випади Прегінчан увінчалися голом престижу. 

    Горгани - Брошнiв(Село) - 3:0

    (Джус Мар'ян, Корпан Богдан, Стасів Роман)

     В цьому матчі беззаперечну перемогу одержала команда з Рожнятова реалізувавши більшу кількість моментів та бездоганно відігравши у захисті. З невідомих причин у цьому матчі не були залучені головні гравці Брошнів села, можливо і це і повпливало  на остаточний рахунок.

    Матч за 3-тє місце

    Брошнiв(село)-Перегiнське(юн)-8:4

    (Барановский Віталій 4, Дорош Роман 1, Гальчишак Богдан 2, Перейма Василь 1, Галата віталій 1, Рошко Роман 1)

    Дуже серйозно команди підійшли команди до цього матчу, Брошнів підсилився своїми лідерами, а Перегінські (юн) давали один одному чіткі настанови, але цього було не досить Брошнівчани увесь час вели у рахунку по ходу гри. Хочеться відзначити, що амбітна та молода команда Перегінська не опускала рук і на кожному сантиметрі поля "показувала зуби"  супернику та самовіддано реалізовувала свої моменти повертаючи інтригу в матчі (3-2), (4-3).

    ФІНАЛ

    Брошнiв(мебл)-Горгани-3:2

    (Барановский Олег, Дорош Артур, Капраль Євген, -  Яремчук Назарій, Джус Мар'ян.)

      Тут зустрілися два сильніші футбольні колективи нашого району, було помітно, що  фінальна гра дуже тисне на обидві команди, і вони демонстрували більше захисну тактику та старалися контролювати мяч на своїх половинах поля. Першими рахунок відкрили Брошнівчани точним ударом відзначився Барановский Олег, Горгани спіймали на контраатаці суперника зрівняли рахунок (Яремчук Назарій), після першого тайму рахунок на табло нічийний 2-2 точними були Дорош А. та Джус М. 
     


      В другому таймі команди обмінялися численними контратаками та прицільними ударами з далеку. Здавалася що все йде до серії пенальті, але після чергової  атаки Карпаль Є. виводить Меблевик в перед 3-2 рахунок так і залишився не змінним до фінального свистка.  На останніх хвилинах Горганам все таки посміхнулася фортуна, і вони мли можливість зрівняти рахунок матчу, 100% момент не використав Стасів Р, як
    говориться у відомому вислові "щастить завжди сильним".

    Брошнів "Меблевик" чемпіон Рожнятівського району по міні футболу сезону 2015/2016.Брошнів "Меблевик" чемпіон Рожнятівського району по міні футболу  сезону 2015/2016.

    Також було нагородженого памятним трофеєм кращого бомбардира цього турніру гравця команди Брошнів (село) Барановского Віталія який відзначився 29 разів у воротах суперників. 

    Вітаємо тріумфаторів, призерів та всі футбольні колективи які приймали участь у турнірі і дякуємо за красивий футбол!!!

     

     

    Більше

    Переглядів: 1268 | Додав: roma1000000 | Рейтинг: 4.3/6
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Copyright MyCorp © 2024