П`ятниця, 26.04.2024, 17:58
Вітаю Вас Гість | RSS
Рожнятівщина футбольна (+РРФФ)
Меню сайту
Категорії розділу
Сезон 2015 [3]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 123
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2021 » Червень » 11 » "Колос" Цінева - володар Кубка Рожнятівщини з футболу сезону 2020/21 р.
    20:06
    "Колос" Цінева - володар Кубка Рожнятівщини з футболу сезону 2020/21 р.

    10 червня відбувся уже останній фінал Кубка Рожнятівського району. Матч проходив у Нижньому Струтині, за присутності великої кількості вболівальників. Які десь завчасно та легковажно прогнозували розгромну перемогу "Колоса".
    Але уже з стартових хвилин матчу гравці Сливок нав'язали боротьбу більш іменитішому супернику. Та заставили ціневчан помилятися. Одна з таких помилок призвела до призначення одинадцятиметрових штрафного удару у ворота номінальних господарів поля. Виконувати вирок підійшов капітан ФК  - Мигович Василь. Та фортуна і каркас воріт у той момент були на стороні воротаря Ціневи. 
    А уже через декілька хвилин на подачу з кутового відгукнувся ніким не прикритий Дяків Віктор і влучним ударом головою відкрив рахунок у матчі. До закінчення першого тайму рахунок так і не змінився - 1:0.
    Другий тайм активніше розпочали Сливки і на 50-ій хвилині змогли зрівняти рахунок. Настирливий Годованець Тарас скористався помилкою Стасіва Романа та Халуса Петра - 1:1.
    Темп гри прискорився ще більше, обидві команди мали моменти для взяття воріт суперників, але основний час матчу завершився внічию - 1:1.
    Додатковий час проходив у боротьбі, та з високою кількість передач "на виніс". Жодна з команд не хотіла поступатися. Найнебезпечнішу нагоду відзначитися мав гравець Ціневи - Данилів Святослав. Але цього разу фортуна і каркас воріт були уже на стороні Федоришина Юрія. Який провів більшу частину матчу з травмою. Тож і додатковий час не визначив переможця. І справа дійшла до післяматчевих одинадцятиметрових ударів.
    З поперемінним успіхом команди реалізовували свої удари, першими схибили гравці "Колоса" - Вовчук Віталій та Гринишин Андрій але Галата і Смик Віталій також не змогли реалізувати свої удари. Удари Стасіва та Юрія Годованця були влучними. Дяків Віктор і Миндюк Андрій воротарів не переграли. Восьмий удар "Колоса" виконав Кондур Андрій, який і приніс перемогу своїй команді, адже у відповідь Лавришин Павло не зміг переграти все того ж Халуса. 5:4 остаточний рахунок по пенальті. Та загальний 6:5 на користь цінівського "Колоса".

    На церемонії нагородження виступили Кравців Андрій (староста села Н. Струтин) та Фединяк Сергій (заступник голови РРФФ) які подякували гравцям за хорошу гру та приступили до безпосереднього нагородження. Подяками відзначили роботу бригади арбітрів, 

    пам'ятну статуетку отримав воротар "Колоса" Халус Петро, якого було визнано кращим гравцем матчу. 

    Грамоту та медалі "Фіналіста кубка Рожнятівщини з футболу" отримали гравці Сливок. 

    Ціневчан відзначили грамотою та медалями, і головним трофеєм Кубком Рожнятівщини з футболу сезону 2020/21.

    Протокол матчу можна побачити нижче на фото

     Більше фото буде опубліковано у групі Facebook 

    Відео з матчу: 1 тайм , 2 тайм , додатковий час, та серія пенальті

     

    Переглядів: 756 | Додав: Дракі:) | Рейтинг: 5.0/2
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Copyright MyCorp © 2024