Четвер, 25.04.2024, 18:24
Вітаю Вас Гість | RSS
Рожнятівщина футбольна (+РРФФ)
Меню сайту
Категорії розділу
Сезон 2015 [3]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 123
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2016 » Березень » 2 » На Рожнятівщині започатковано новий турнір з міні-футболу
    21:24
    На Рожнятівщині започатковано новий турнір з міні-футболу

    На Рожнятівщині започатковано новий турнір з міні-футболу серед збірних команд органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування установ та організацій Рожнятівського району.

     

     

    23 лютого  2016 року за ініціативи керівництва району та працівників Рожнятівської центральної районної лікарні відбувся турнір з міні-футболу пам’яті Любомира Бобика. В турнірі зв’яли участь збірні команди Рожнятівської РДА та райради, Рожнятівського РВ УДСНС в Івано-Франківській області, Рожнятівського відділення Долинського УЕГГ, центральної районної лікарні, збірної команди духовенства району, а також ветеранів футбольної команди «Чечва» с.Н.Струтинь.

    Перед початком відбулася поминальна панахида на могилі Л. Бобика. Суддівським комітетомпроведено жеребкування щодо визначення участі в матчах збірних команд учасників.

     

     

    Із вітальними словами виступили перший заступник голови районної державної адміністрації Андрій Тринчук, голова Рожнятівської районної ради Василь Рибчак (які, доречі, також приймали участь в турнірі). Вони висловили сподівання, що започаткований турнір буде проводитись щорічно і кожного разу у ньому буде приймати участь більше команд.

    Після привітань команди наживо виконали гімн України і зі словами «Слава Україні» та «Героям Слава» розпочали матчі.

     

     

    Беззаперечним лідером змагань стала збірна команда Рожнятівського відділення Долинського УЕГГ. У нелегкій боротьбі проводився розіграш за ІІ та ІІІ місця в турнірі. Так команда Рожнятівського РВ УДСНС в Івано-Франківській області посіла ІІ-ге місце, а збірна команда Рожнятівської РДА та райради завоювала бронзу. Всі учасники змагань показали високу майстерність під час проведення турніру. Збірні команди духовенства району та ветеранів футбольної команди «Чечва» (Н. Струтинь ) проявили неабиякий ентузіазм під час розіграшів у матчах і в нелегкій боротьбі відстоювали честь своїх команд.

    Після завершення змагань відбулося нагородження учасників змагань. Представникам всіх команд вручено подяки голів  районної державної адміністрації та районної ради за участь у  турнірі.

     

    По матеріалам ww2.gov.if.ua

    Переглядів: 630 | Додав: roma1000000 | Рейтинг: 5.0/2
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Copyright MyCorp © 2024