П`ятниця, 26.04.2024, 00:10
Вітаю Вас Гість | RSS
Рожнятівщина футбольна (+РРФФ)
Меню сайту
Категорії розділу
Сезон 2015 [3]
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 123
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites
  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0
    Головна » 2016 » Грудень » 4 » "Прикарпаття" - володар кубку "Золота осінь".
    22:19
    "Прикарпаття" - володар кубку "Золота осінь".

    Сьогодні відбувся черговий засніжений фінал осіннього кубку. Після довгих дискусій було вирішено все ж таки провести фінал саме сьогодні. Погодні умови були недуже сприятливими, але матч виявився видовищним, і що напевно найголовніше для вболівальників, (яких доречі зібралось досить багато, зважаючи на погоду) з забитими голами.

    Сам поєдинок розпочався досить активними діями гравців обох команд. І уже на 7-ій хвилині гравці з Берлогів змогли забити гол. Цей пропущений м'яч тільки ще більше "завів" молодих гравців "Прикарпаття". Які створювали небезпечні моменти, але у багатьох ситуаціях їм просто невистачало рівноваги, шоб втриматись на засніженому полі. Перший тайм так і закінчився з мінімальною перевагою гравців "Зорі". На другий там прикарпатці вийшли ще більш заведеними. А заміни які провела берлогівська команда, можна назвати невдалими. "Зоря" почала ще більше втрачати м'яч в центрі поля, в атаці взагалі нічого невиходило. Чим і користались швидкі гравці "Прикарпаття". На 64-ій хвилині, після невдалго виходу в атаку, берлогівські футболісти отримали швидку контратаку на свої ворота, яка після невдалого підкату захисника завершилась одинадцятиметровим ударом у ворота Савчука Сергія. Волковецький Святослав чітко реалізував "вирок" арбітра з позначки. Цей забитий м'яч додав впевненості рожнятівським футболістам, і вони почали атакувати ще з більшою інтенсивністю. Після чергового проходу по флангу та подачі у штрафний майданчик, гравці берлогівської команди невгледіли за маленьким Асріяном Карленом, який ударом головою встановив остаточний рахунок в матчі. Гравці "Прикарпаття" змарнували ще декілька хороших нагод для взяття воріт. Але це незавадило їм втримати переможний рахунок. Фінальний свисток судді зафіксував заслужену перемогу команди-відкриття цього сезону.

    Після закінчення матчу команду фіналіста та переможця, а також і суддів фінального матчу привітав виконуючий обов'язки голови РРФФ - Омелян Бойчук. Команди були нагороджені пам'ятними грамотами, медалями та кубком "Золота осінь" 2016. Також було відзначено кращого гравця фінального матчу - Рибчака Бориса.

    Кубок "Золота осінь" 2016. Фінал. 04.12.2016.

    смт Рожнятів, стадіон "Колос" 150 глядачів.

    Арбітр: Рибчак Михайло. Асистенти арбітра: Римарчук Любомир, Цюпа Віктор.

    "Прикарпаття": Коневич М. (Растопчін Р.), Волковецький С., Локатир Л., Костюк А., Вовчук В., Русаль О., Тріщ С. (Рибчак О.) Денесюк Н., Рибчак Б., Локатир О., Асріян К.

    Запасні: Кісілюк С., Волощук С.

    "Зоря": Савчук С., Мельник А., Семчук В., Рибчак М., Рибчак А., Поташник О., Котик Д., Бедрак Т., (Фітяк М.) Мельник Р. (Лаврів А.) Дзундза Д.(Сеняк В.) Бедрак А.

    Запасні: Лаврів М., Фединяк С.

    Голи: Мельник Р. (7хв, 0:1), Волковецький С. (+65хв, 1:1) Карлен А. ( 75хв, 2:1)

    Попередження: Денесюк Н. - Котик Д.
     

    Переглядів: 1539 | Додав: Дракі:) | Рейтинг: 4.2/5
    Всього коментарів: 0
    avatar
    Copyright MyCorp © 2024